Sublime Elements – het merk

Het merk

Sublime

Onze sieraden worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in ons eigen atelier. De afwerking van onze sieraden vinden wij erg belangrijk. Je zult versteld staan van het effect van onze manier van polijsten! De hoge afwerking zie je in alles terug. Sublime is voor ons ook passend, omdat we onze sieraden in beperkte oplage maken. Zo ben je nooit één van de velen.

Elements

Elements staat voor een combinatie van verschillende elementen. Dit deel van de naam verwijst naar de technieken en materialen die we gebruiken. Binnen een collectie verbinden we verschillende, scheikundige, elementen met elkaar. Met Elements verwijzen we ook naar de combinatie van verschillende technieken en onderdelen waaruit een sieraad is opgebouwd. De techniek om Zirkonium te torderen (draaien) is een techniek die uniek is voor Sublime Elements!

Onze sieraden worden met de hand gemaakt in onze eigen goudsmederij. Wanneer een sieraad niet op voorraad is, maken wij deze speciaal voor jou. We maken ook unica: eenmaal uitverkocht komt dit sieraad niet meer in de collectie terug. Voor maatwerk kun je altijd bij onze goudsmederij Teuns Design terecht.

Sublime Elements heeft een basiscollectie aanschuifringen. Onze kenmerkende getordeerde ringen en de gladde ringen zijn in onze favoriete materialen te krijgen en te combineren met alle SE sieraden.

Sublime Elements is gestart met de Sublime Black Collection. Mijn garderobe kenmerkt zich door veel zwart en een vleugje rock & roll. Een statement sieraad met zwart zirkonium past daar uitstekend bij. Door zirkonium te combineren met goud krijg je een luxe uitstraling.

  • Handmade Jewels
  • Sublime Quality
  • Original Elements